Mijn droom werd geanalyseerd!

key

Vorig jaar oktober kreeg ik een e-mail binnen van vrouw.nl.  Er werd een nieuwe rubriek gelanceerd:  Waanzinnig gedroomd.

Iedereen heeft wel eens eens een droom gehad die je altijd bij blijft.  Een droom die zo veel indruk gemaakt heeft,  dat je graag zou willen weten wat het betekent!

Net als vele anderen droom ik heel vaak!   De meeste vergeten alleen weer wat ze gedroomd hebben en een enkele keer kan je het je nog herinneren.  Ik kan echter wel een boek schrijven over de vreemde dromen die ik gehad heb en mij nog steeds goed bijstaan.

-De e-mail-

Dus toen ik deze oproep zag staan,  heb ik mij gelijk aangemeld 😀   Via de mail kon je je droom insturen.  Ik had geen idee hoeveel mensen er een droom in zouden sturen en of ik dus überhaupt wel uitgekozen zou worden!

Ongeveer twee weken nadat ik mijn droom ingestuurd had kreeg ik dit mailtje binnen:

Goedemiddag Cindel,
VROUW astrologe Nathalie Kriek heeft een droomanalyse van jouw droom gemaakt. We zouden deze graag vrijdag 28 oktober 2016 rond het middaguur op VROUW.nl willen plaatsen. Mogen wij jouw naam hierbij vermelden?
Hoor graag!
Met vriendelijke groet,
Elske van der Velden
Coördinator VROUW.nl

Ik was natuurlijk super blij dat mijn droom uitgekozen werd om geanalyseerd te worden!  Ik had alleen aan Dave verteld dat ik een droom ingezonden had,  dus hij was ook de eerste aan wie ik het leuke nieuws vertelde 😀

Hij vond het wel grappig en was ook erg benieuwd wat er nou precies uit zou komen.

-De analyse-  

Toen mijn droom online kwam en ik de analyse door las.  was ik echt blij verrast!  De analyse die Nathalie Kriek voor mij gemaakt heeft,  slaat precies de spijker op zijn kop. In deze ene analyse beschrijft ze precies hoe ik mij voel en wat er in mij omgaat!  Het was gewoon een beetje eng.  Ik ken deze vrouw helemaal niet    heb haar nog nooit ontmoet,    en aan de hand van mijn droom weet ze precies te vertellen wat er in mij leven speelt.  Als ik het terug lees krijg ik er nog steeds kippenvel van!

Ben jij nou nieuwsgierig geworden naar welke droom ik ingestuurd had en wat de analyse daar van is?  Lees dan HIER Mijn droom!

 

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!  En of jullie zelf ook een droom hebben die je altijd bij gebleven is?

24 reacties op ‘Mijn droom werd geanalyseerd!

 1. Ik ben wel van mening dat dromen iets betekenen en een vorm van verwerken zou kunnen zijn. Iemand die je droom kan analyseren en waarvan je weet dat alles wat hij/zij schrijft ook zo ervaren wordt, geeft maar weer het feit dat dromen er niet voor niets zijn. Super gaaf dat je jouw droom durfde in te sturen en zo’n analyse terug kreeg! Erg leuk!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ben wel van mening dat dromen iets betekenen en een vorm van verwerken zou kunnen zijn. Iemand die je droom kan analyseren en waarvan je weet dat alles wat hij/zij schrijft ook zo ervaren wordt, geeft maar weer het feit dat dromen er niet voor niets zijn. Super gaaf dat je jouw droom durfde in te sturen en zo’n analyse terug kreeg! Erg leuk! 😊

  Like

 3. Firmamama.nl schreef:

  Apart he..ik geloof er toch wel in. Dromen kunnen best een betekenis hebben, soms heb ik ook weleens van die terugkomende dromen. Vaak vergeet ik ze ook

  Like

 4. Wauw wat cool! Zou ik ook wel eens willen laten doen :p Jammer genoeg herinner ik me echt zelden wat ik heb gedroomd! 😛 Fijn dat je onrustige droom uiteindelijk niet zo’n slecht nieuws is 😀 xx

  Like

 5. Ik twijfel tussen zweverig en bijzonder haha. Ik ben hierin nogal nuchter en down to earth. Het met dus niet zweverig worden voor me. Aan de andere kant geloof ik best wel weer in analyse mits inderdaad rustig en nuchter gebracht. Leuk dat je de kans had je droom te laten analyseren.

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s