Tea topic van Pickwick 🍵 Net even anders!

IMG-20170508-WA0004

Sinds ik met mijn dieet bezig ben, drink ik heel veel thee.   Zelf vind ik de thee van Pickwick altijd erg lekker!

De meesten van jullie kennen dan ook vast wel de   tea topic   van Pickwick.

Aan elk thee zakje hangt een klein vierkant kaartje, met daarop een vraag! Ik wil graag mijn Zelf vraag met jullie delen,  maar eerst leek het mij leuk om een vijftal vragen te beantwoorden 😁

-vraag & antwoord-

In welk tv programma zou jij graag te zien willen zijn?           Om heel eerlijk te zijn weet ik niet of ik durf mee te doen aan een tv programma!  Maar als ik mag kiezen, ga ik voor een programma zoals expeditie Robinson.  Het lijkt mij gewoon echt een uitdaging en vooral ook een grote confrontatie met jezelf…

In welk tijd had jij graag willen leven? Mij had de Victoriaanse tijd wel heel mooi geleken! Maar vooral om de prachtige jurken. Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden toch? 😉

In welk land zou jij graag willen wonen Ik zou voor America gaan.  Het is echt een land wat van het ene uiterste naar het andere uitersten gaat!   Wat ik gelijk voor mij zie is een knus vrijstaand huis. Met een prachtige veranda, en daarop een romantisch schommelbankje! Als Dave & ik oud dan oud en verschrompeld zijn!  Kunnen wij tenminste nog ergens rond hangen 😂

In welk boek zou jij de hoofdpersoon willen zijn?            Hier was de keus echt mega snel gemaakt!  Vijftig tinten grijs 🙈 Welke vrouw wilt nou  geen  perfect seks leven?   Helemaal ingesteld zijn op der partner,  en ook nog eens omkomen in het geld!  Ik zou zeker weten de hoofdpersoon van deze boeken willen zijn.

Ben je een pessimist of optimist?   Helaas moet ik toegeven dat ik zo pessimistisch als de pest ben… Mijn glas is eigenlijk altijd half leeg!  Een eigenschap die mij vaak tot waanzin drijft.  Gelukkig ben ik mij hier wel bewust van. En kan ermee aan de slag!

-Mijn vraag-

Toen ik laatst weer een lekker kopje thee aan het drinken was,  kwam ik geen vraag tegen!  Dit keer werd je uitgenodigd door het kaartje om zelf een vraag te bedenken.  En ik moet zeggen dat   dat   nog best lastig is!

Mijn keus is gevallen op:

Wat zou je doen als je nog één dag te leven had!

Wat  ik zou doen als ik nog maar één dag te leven had?    Ik zou deze dag willen door brengen met de mensen waar ik echt van houdt!

Ook zou ik dan nog één keer iets   geks willen doen.   Bijvoorbeeld:  Bungjee jumpen  of  uit een vliegtuig springen ofzo!    Eten in een Michelen restaurant, Skinny dipping  op een plek die je normaal alleen in films ziet 😉  En zo kan ik eigenlijk nog wel eindeloos door gaan!

Het enige probleem is,  dat ik dan wel een sponsor nodig heb om al die gekke dingen te kunnen doen 😂

-Vraag in zenden-

Dus ja,  toen ik eindelijk zo ver was om mijn vraag in te sturen.   Kwam ik er achter dat de inzend tijd al verlopen was…   Een beetje jammer maar het leek mij toch leuk om een vraag te bedenken & er een paar te beantwoorden!

P.s Heb jij nou een vraag die je graag aan mij zou willen stellen?  Laat het mij dan weten via een reactie of kijk even bij Contact 😊

Welke vraag had jij wel in willen sturen? 

 

 

 

38 reacties op ‘Tea topic van Pickwick 🍵 Net even anders!

  1. Oooh ja die vragen aan die kaartje van de thee van pickwick zijn echt leuk he! Er staan hier zelfs vragen tussen dat ik nog niet ben tegen gekomen op mijn thee. Dus ik vind dit echt wel een zeer leuk en origineel artikel! En ik kan me in al jouw antwoorden vinden! Ik zou ook graag dan in expeditie Robinson te zien zijn en wil ook zo graag naar amerika gaan wonen! 😉

    Like

    • Ja, Ik vind er altijd wel goede vragen tussen zitten. Waarmee je ook echt iets kan! Expeditie Robinson lijkt mij gewoon vet omdat je toch aan t survivalen bent.

      Like

  2. merle21 schreef:

    Die kaartjes zijn leuk hè ik beantwoord ze ook altijd.
    Ik zou heel graag op Curaçao willen wonen en als ik nog één dag te leven had , dan had ik een kamer geboekt in een luxe hotel en daar genoten van alle luxe, haha.

    Geliked door 1 persoon

  3. spirituele webwinkel ariadne healing schreef:

    Wat zou je nog eens over willen doen? Dat zou mijn vraag zijn. En wat ik zou doen als ik nog maar 1 dag te leven heb? Met mijn twee meiden een mooie herinneringendoos maken, zodat ze de rest van hun leven iets tastbaars hebben van mama.

    Like

    • Wauw dat is ook een hele goede vraag! En om heel eerlijk te zijn, zijn er heel veel dingen die ik in mijn leven overnieuw zou willen doen… Die herinnering doos vindt ik eigenlijk ook erg goed bedacht 😀 Dat was bij mij helemaal niet opgekomen.

      Geliked door 1 persoon

    • Nee, als je weinig thee drinkt of geen thee liefhebber bent, dan snap ik dat inderdaad wel! Maar het is echt een goede manier om meer over anderen te weten te komen. Of om het er over te hebben met je partner of familie 😀

      Like

  4. ikhouvanbeautynl schreef:

    Leuk he die thee topics. Ik drink ook veel thee en bekijk de vragen ook altijd even. Als ik nog een dag te leven had, zou ik lekker de hele dag feesten met al mijn naasten.

    Geliked door 1 persoon

    • Ja, ik vind het echt leuk bedacht! Je ziet ze steeds vaker voorbij komen. vond het vooral leuk dat je nu zelf eens een vraag kon bedenken. Lekker feesten met geliefde naasten is altijd goed toch?

      Like

  5. Leuke en op de één of andere manier spannende vraag om over na te denken. Wel een leuke actie! Komt vast nog wel een keer zoiets voorbij. Zelf drink ik altijd yogi tea. Daar staan van die leuke wijsheden op het label. Wat een kopje thee wel niet kan doen 🙂

    Geliked door 1 persoon

    • Ja is appart om over na te denken he! Ja hoop wel dat het nog een keer komt, kijken wat ik dan weer kan bedenken hahahaha. Oow yogi thee ken ik niet… Is dat een speciaal merk ofzo?

      Like

  6. Ik vind die vragen ook altijd super leuk. Inmiddels is een van mijn antwoorden werkelijkheid geworden: In welk land zou jij willen wonen? Jep, Curacao! En ik mag mij nu ook blije inwoner er van noemen. Als ik een vraag zou moeten bedenken, dan zou ik gaan voor: Wat zou je doen als je ontelbaar veel geld hebt?

    Like

Plaats een reactie